top of page

Kunst in opdracht

Ben je een buitenmens dat graag tijd doorbrengt in de natuur?

Zou je ook binnenshuis je meer omringt willen voelen met buiten?

Een kunstwerk in opdracht kan een overweging zijn. Misschien heb je een specifiek gebied, of seizoen in gedachten?

Of je vraag nu concreet is of nog heel abstract, ik denk graag met je mee.

Met regelmaat maak ik werk in opdracht. Tijdens een atelierbezoek of een afspraak bij jou thuis bespreken we wensen en mogelijkheden.

Wil je graag een kunstwerk laten maken van planten uit je tuin of bloemen van een bruiloft/afscheid/tuin? Bekijk deze sub pagina.

Swipe voor meer foto's

Reactie van de opdrachtgevers

Vorig jaar ontmoetten we Sarah op de kunstbeurs Art Eindhoven en waren erg gecharmeerd van haar werk. In haar mooie nieuwsbrief werden we uitgenodigd haar atelier te bezoeken in het atelierweekend en hebben daarna een werk een paar weken op proef gehad. Sarah was erg plezierig in het contact, behulpzaam en meedenkend. Haar enthousiasme en vakmanschap vielen ons erg op. Ze nam de tijd om ons de gelegenheid te geven de kunstwerken in ons op te nemen.

Uiteindelijk hebben we niet voor een bestaand werk gekozen, maar een opdracht gegeven waarin onze smaak het beste uitgedrukt werd. We dachten dat Sarah hierdoor beperkt zou worden in haar vrije ‘expressie’, maar ze stelde ons gerust en luisterde goed naar de wensen van ons allebei.

Wat een mooi werk hebben we nu aan de muur hangen! Helemaal aansluitend bij onze wensen. 

Sarah, bedankt voor het kunstwerk, het meedenken, de service en de gezellige onmoetingen wanneer je de kunstwerken kwam brengen en ophalen.

Sylvia & Ton

Reactie van de opdrachtgevers

Toen onze verbouwing er begin mei vorig jaar op zat en we naar onze, toen nogal kale muren keken, wisten we het zeker: het wordt nu echt tijd voor een 'Sarah van Rossem' in ons huis!

Ik heb Sarah zich door de jaren heen zien ontwikkelen als zelfstandig kunstenaar en dit was een heel mooi proces om van dichtbij gade te mogen slaan.

Ik heb haar werk altijd prachtig gevonden en juist haar inspiratie uit de natuur, is wat ons ontzettend aantrekt.

Mijn vriend en ik houden beiden heel erg van de rust, de geluiden, en de kleuren uit het bos en komen er zelf ook graag.

Door alle drukte in het dagelijks leven helaas niet zo vaak als we zouden willen en daardoor past dit werk zo goed bij ons.

We hebben van te voren natuurlijk uitgebreid onze wensen mbt de kleuren, compositie, en materialen besproken en ik wist gewoon 100% zeker dat we er helemaal weg van zouden zijn. En dit bleek, uiteraard, ook te kloppen. Toen Sarah haar werk kwam onthullen was het nog mooier dan we van te voren hadden kunnen bedenken. Dank je wel lieve Saar, dat je dit prachtige stukje natuur, op deze manier dichterbij bij ons hebt gebracht.

Het is echt een centerpiece geworden in onze woonkamer en we genieten er elke dag van!

Naomi & Sander

Swipe voor meer foto's

Reactie van de opdrachtgever

Mijn moeder overleed begin 2024. Ik vroeg Sarah om het grote bloemstuk van het afscheid te verwerken in een kunstwerk.  Tegelijkertijd liet ik een oud bankje van mijn ouders opnieuw stofferen door Vivolli, een kunstenaar-designer. Sarah heeft van Vivolli de kleurstalen ontvangen en dit vormde de inspiratie voor de afdruk. Mijn moeder was een positief ingesteld mens, het kunstwerk mocht luchtig worden met een speelse compositie vertelde ik Sarah. Dat is absoluut gelukt!

 

Zowel het bankje als het kunstwerk zijn onderdeel van mijn werkplek waardoor het nu persoonlijk aanvoelt. Een combinatie van organische en geometrische vormen.

Koot (AJE Design)

bottom of page