top of page

Kunst in opdracht

Ben je op zoek aan een kunstwerk in een bepaald formaat, kleurenpalet of met specifieke planten/bloemen?

Met regelmaat maak ik werk in opdracht. Tijdens een atelierbezoek of een afspraak bij jou thuis bespreken we wensen en mogelijkheden.

Wil je graag een kunstwerk laten maken van planten uit je tuin of bloemen van een bruiloft/afscheid. Klik hier.

413936738_7243918829008266_8319786412305013459_n.jpg

Swipe hieronder voor meer foto's

Reactie van een opdrachtgever

Vorig jaar ontmoetten we Sarah op de kunstbeurs Art Eindhoven en waren erg gecharmeerd van haar werk. In haar mooie nieuwsbrief werden we uitgenodigd haar atelier te bezoeken in het atelierweekend en hebben daarna een werk een paar weken op proef gehad. Sarah was erg plezierig in het contact, behulpzaam en meedenkend. Haar enthousiasme en vakmanschap vielen ons erg op. Ze nam de tijd om ons de gelegenheid te geven de kunstwerken in ons op te nemen.

Uiteindelijk hebben we niet voor een bestaand werk gekozen, maar een opdracht gegeven waarin onze smaak het beste uitgedrukt werd. We dachten dat Sarah hierdoor beperkt zou worden in haar vrije ‘expressie’, maar ze stelde ons gerust en luisterde goed naar de wensen van ons allebei.

Wat een mooi werk hebben we nu aan de muur hangen! Helemaal aansluitend bij onze wensen. 

Sarah, bedankt voor het kunstwerk, het meedenken, de service en de gezellige onmoetingen wanneer je de kunstwerken kwam brengen en ophalen.

Sylvia & Ton

bottom of page